Mersin’deki şüpheli kadın ölümü aydınlatıldı

Mersin’de kayıp olarak aranırken, cansız bedeni su kuyusunda elleri bağlı ve üzerine taş atılmış halde bulunan Berrin Dalyanoğlu Keskin’in, kendisini eşinden kıskanan bir kadın tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Silifke’ye bağlı Mukaddem Mahallesi’nde yaşayan 2 çocuk annesi Berrin Dalyanoğlu Keskin’in cansız bedeni bir su kuyusunda, elleri iple bağlı üzeri taşlarla kapatılmış bir şekilde bulunmuştu.

Olaya ilişkin soruşturma başlatan Jandarma, öldürülen kadının en son görüştüğü kişileri tespit ederek evlerinde arama yaptı. Aramada, Keskin’in ellerinin bağlı olduğu iple benzerlik gösteren aynı ipin parçası A.İ. adlı şahsın evinin ön tarafında bulundu. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, A.İ. ile birlikte eşi E.İ.’nin ifadesine başvurdu.

Eşinden kıskandığı gerekçesi ile öldürmüş

E.İ.’nin jandarmadaki ifadesinde suçunu itiraf ederek, Berrin Dalyanoğlu Keskin’i kocasından kıskandığı için öldürüp su kuyusuna attığını söylediği öğrenildi.

Cumhuriyet savcısının talimatıyla olayın şüphelisi olarak E.İ., kocası A.İ. ve olaya karıştığı belirlenen komşuları A.E. gözaltına alınırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Paylaş

İlgili Yazılar