Boksör kızlardan şampiyonluk

“Gençler Türkiye Boks Şampiyonası’nda” Mersin takım halinde 3 altın, 2 gümüş ve 3 bronz olmak üzere 8 madalya alarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Boks Federasyonu 2023 faaliyet programında yer alan ve 25 Mart-01 Nisan tarihleri arasında Muğla’nın Ortaca ilçesinde yapılan “Gençler Türkiye Boks Şampiyonası’nda” Mersin takım halinde 3 altın, 2 gümüş ve 3 bronz olmak üzere 8 madalya alarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Gençler Türkiye Boks Şampiyonası Muğla’da yapıldı. Türkiye Boks Federasyonu 2023 faaliyet programında yer alan ve 25 Mart-01 Nisan tarihleri arasında yapılan şampiyonada Mersin takım halinde 3 altın, 2 gümüş ve 3 bronz olmak üzere 8 madalya alarak Türkiye Şampiyonu oldu. Bu önemli organizasyonda Esma Hüsna Babat, Zeliha Özdemir, Hatice Kübra Göçer birinci, Ege Ertem, Hilal Sonay ikinci, Mehmet Emlek, Nazlı Koluman ve Sultan Köse üçüncü olma başarısı gösterdi. İlimiz sporcuları aldıkları başarılı sonuçlarla takım halinde Türkiye şampiyonu oldu. Mersinli sporcular ve antrenörleri Mustafa Oral, Naci Oral, Bülent Öpöz, Turan Topaloğlu ve Nasır Kandemir’i tebrik edilerek başarılarının devamı dileklerinde bulunuldu.

Paylaş

İlgili Yazılar