Cinsel saldırıya maruz kalıp şantajla evini kaybeden kadın adalet istiyor

Mersin’de bir kadın, kendisini subay olarak tanıtan erkeğin aylarca cinsel saldırısına maruz kaldı. Elinde görüntüler olduğunu söyleyen S.B. isimli erkek, kadına şantaj yaparak evini sattırıp parasına da el koydu. Şikayette bulunan kadın, adaletin yerini bulmasını istedi.

Kendini subay olarak tanıtan S.B. adlı erkek, Mersin’de yaşayan S.K. isimli kadını, evlilik vaadiyle yaşadığı Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine davet etti. Davetin üzerine Viranşehir’e giden kadın orada S.B.’nin cinsel saldırısına maruz kaldı. O sırada çektiği görüntülerle şantaj yapan S.B. kadının yaşadığı evi sattırıp parasına el koydu. 6 boyunca bir kabusun içinde yaşadığını dile getiren S.K. “Kendini subay olarak tanıtan S.B ile 2019 Ağustos ayında instagram üzerinden tanıştım ve bir süre telefon ile görüştüm. Eylül ayında ise S.B. beni ‘evleneceğiz, buraya gel ailemle tanış’ diyerek memleketine çağırdı. Bunun üzerine Viranşehir’e gittim ve orada bana tecavüz etti. Bu travmatik olayın ardından kendisiyle bir daha görüşmek istemedim ve Mersin’e döndüm. Ancak o süreçte beni sıklıkla arayıp en sonunda Mersin’e geldi. Viranşehir’de bana tecavüz anını kameraya çektiğini söyledi. Bu yüzden evimi satmam gerektiğini söyledi. Ben de çocuklarım ve çevrem duymasın diye kabul ettim. Daha sonra kendisinin göndermiş olduğu emlakçı evimi sattı. 190 bin liraya satılan evin parasının 110 bin TL’si ile BMW marka araba aldık. Bu araba ile de evlenmek üzere Viranşehir’e gittik. Buraya gittiğimizde beni götürdüğü evde bana silah çekerek arabayı da, geriye kalan 75 bin lirayı da benden aldı. 6 ay boyunca orada kalmak zorunda kaldım ve o süre zarfında bana defalarca cinsel saldırıda bulunup, beni darp etti. 6 ay boyunca bir kabusun içinde yaşadım.” şeklinde konuştu.

S.B. isimli erkeğin daha önce başka kadınlara da benzer şeyler yaşattığını iddia eden S.K. “Yaşadığım travmatik cinsel, fiziksel, sözlü ve psikolojik şiddet bir yana çocuklarımın tek güvencesi olan evimin parasını geri almak istedim. S.B. bana daha önceden başka kadınlara da aynı şeyler yaptığını söyledi. Ki kendim de bizzat benzer yalanlar söylediği kadınlara ulaştım. Bu şahıs beni dolandırıcılık işlerinde de kullanmak istedi ancak reddettim. Benim ve çocuklarımın can güvenliği yok. Adaletin yerini bulmasını, bu kişinin yaptıklarının cezasını çekmesini istiyorum. ” dedi.

S.K., S.B.’nin yanı sıra dolandırıcılık ve şantajla ilgisi olduğunu belirttiği 4 yakını ve ortağından da şikayetçi oldu.

Haber: Fatoş Sarıkaya

Paylaş

İlgili Yazılar