Tanımadığı biri tarafından tehdit edilen kadın: Bir erkek tarafından öldürülmek istemiyorum

Adana’da bir kadın sosyal medya üzerinden tanımadığı bir erkeğin tehditlerine maruz kalıyor. Konuya ilişkin şikayette bulunan kadın, tehdit mesajları ile kendisini taciz eden şahsın bulunmamasına isyan ederek, “Adam beni açık açık tehdit ediyor ama koskoca devlet bana yardım etmiyor. Bir erkek tarafından öldürülmek istemiyorum” dedi.

Haber- Fatoş Sarıkaya

Adana’da yaşayan H.M. isimli genç kadın, açılan sahte hesapla tanımadığı bir erkek tarafından günlerdir tehdit mesajları alıyor. Kadının yaşadığı semti bilen ve doğum gününde kadını öldürmekle tehdit eden kişi, “IP adresim yurtdışı, polisin beni bulması imkansız. Bulsalar da elim kolum uzun, 2-3 gün yatar çıkarım” diyerek taciz ve tehditlerine devam ediyor. Konuya ilişkin Adana Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulunan H.M. şahsın bulunmamasına tepki göstererek sosyal medya hesabından şunları paylaştı: Şuan sinirden elim ayağım titriyor hiç bir şey yapamadılar. Elimde onlarca kanıt varken kimsenin elinden bir şey gelmedi. Şahıs ismini değiştirip, hesabını kapatmış ve gerçekten de dediği gibi vpn üzerinden girdiği için IP adresi yurtdışı olarak gözüküyor. Koskoca devlet bana yardımcı olmuyor. Adam açık açık beni tehdit ediyor. Doğum günümü de biliyor. 15 Mart’ta ölüm haberimi alırsanız bunun sorumlusu sizsiniz.

“Dikkate alınmam için ölmem mi gerekiyor?”

Şikayette bulunan kadın kimsenin kendisini dikkate almadığını iddia ederek, “Gerçekten ölmem mi gerekiyor bir şeyleri dikkate almanız için? Şu an o kadar kırgınım ki, canımın hiç değeri yokmuş. Ben bundan sonra nasıl devam edeceğim hayatıma hadi biri söylesin. Ayrıca bu şahıs sabah benim işe gittiğim yolun fotoğrafını çekip bana attı. ‘15 Mart’ta kendine dikkat et’ dedi. Ölmekten asla korkmuyorum. Zaten eninde sonunda ölümü tadacağım ama sadece bir erkek tarafından ölmek istemiyorum. Çünkü annem çok üzülür dayanamaz annemin üzülmesini istemiyorum. Gerçekten çok kötü ve çaresiz hissediyorum. Hayatımın en zor anını yaşıyorum.” ifadelerini kullandı.

Paylaş

İlgili Yazılar