Tarsus’ta seks işçiliğine zorlanan T.A. ifade verdi

Tarsus ilçesinde kadınları uyuşturucu ve seks işçiliğine zorlayan H.T.’nin telefon incelemesi sonucunda T.A. savcılıkta ifade verdi.

Mersin’in Tarsus ilçesinde sebze-meyve paketleme fabrikasında kadınları uyuşturucu ve seks işçiliğine zorlayan H.T.’nin telefon incelemesi sonucunda, mağdur T.A.’nın dün savcılıkta ifade verdiği öğrenildi.

T.A.,  ifadesinde telefon incelemesi sonucunda ortaya çıkarılan fotoğrafların kendisine ait olduğunu belirtti.

Öte yandan T.A.’nın kendisinde bulunan M.T.’ye ait ses kayıtlarını da savcılığa verdiği kaydedildi.

Ne olmuştu?

Mersin’in Tarsus ilçesinde sebze-meyve paketleme fabrikasında elçi olarak çalışan H.T. ve fabrikada “Kirve” olarak bilinen M.T. isimli kişinin birçok kadını uyuşturucu kullanımı-satışı ve seks işçiliğine zorladığı ortaya çıkmıştı. T.A. adlı kadının da H.T. ve M.T. tarafından uyuşturucu kullanmak zorunda bırakılarak, tehdit ve baskıya maruz bırakılmıştı.

Aynı zamanda T.A.’nın fotoğraf ve videoları çekilmiş, seks işçiliğine zorlanmıştı. Elazığ’da bulunan Kristal Gazino’da zorla alıkonulduğu ortaya çıkmış ve T.A. bulunduğu yerden kendi imkanları ile kaçarak yakınlarının yanına gelerek, polise ifade vermişti. İki aydır konuya dair inceleme yürütülürken, H.T.’ye ait telefon ve dijital materyallere incelenmek üzere el konulmuştu.

Kaynak- JinNews

Paylaş

İlgili Yazılar