‘Ahlak Belanızı Versin’ atölyesi Mersin’de

Yazar Mine Söğüt, şehir şehir gerçekleştirdiği ‘Ahlak Belanızı Versin’ atölyesi kapsamında Mersin’e geliyor. Toplum tarafından kabul edilmiş ve kutsanmış genel ahlak algısının konuşulup tartışılacağı atölye 23-24 Ekim tarihleri arasında Sokak Kitap ve Kahve Evi’nde gerçekleştirilecek. 20 kişilik kontenjanla sınırlandırılan etkinliğin katılım ücreti ise 250 tl. Atölye içeriği ile ilgili metin şu şekilde: Ahlak Belanızı Versin, toplum tarafından kabul edilmiş ve kutsanmış genel ahlak algısının otopsisidir. Farklı zamanlara ve alanlara ait medya haberlerinden ve yazılarından yola çıkarak yapacağımız bu otopside, toplum tarafından kabul edilmiş ve kutsanmış genel ahlak algısını masaya yatıracağız. Gündelik hayatımızda basın yoluyla karşımıza çıkan farklı metinleri çözümleyeceğiz ve kolektif ahlak algımıza dair her birlikte zorlu bir deşifrenin peşine düşeceğiz.

Gazeteci- yazar Mine Söğüt, şehir şehir gerçekleştirdiği ‘Ahlak Belanızı Versin’ atölyesi kapsamında Mersin’e geliyor.

Toplum tarafından kabul edilmiş ve kutsanmış genel ahlak algısının konuşulup tartışılacağı atölye 23-24 Ekim tarihleri arasında Sokak Kitap ve Kahve Evi’nde gerçekleştirilecek. 20 kişilik kontenjanla sınırlandırılan etkinliğin katılım ücreti ise 250 tl.

Atölye içeriği ile ilgili metin şu şekilde:

Ahlak Belanızı Versin, toplum tarafından kabul edilmiş ve kutsanmış genel ahlak algısının otopsisidir.

Farklı zamanlara ve alanlara ait medya haberlerinden ve yazılarından yola çıkarak yapacağımız bu otopside, toplum tarafından kabul edilmiş ve kutsanmış genel ahlak algısını masaya yatıracağız.

Gündelik hayatımızda basın yoluyla karşımıza çıkan farklı metinleri çözümleyeceğiz ve kolektif ahlak algımıza dair her birlikte zorlu bir deşifrenin peşine düşeceğiz.

Paylaş

İlgili Yazılar